Ενοικίαση Γκαρσονιέρα, Minsk, Minsk, Λευκορωσία, Internacionalnaya str., 1

Ενοικίαση - Cod. 27517

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 56 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

περιγραφή Διαμονή
Το κτίριο είναι το λεγόμενο Stalinka με χοντρούς εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους, πολύ ψηλά ταβάνια και ευρύχωρα διαμερίσματα. Κτίριο εισόδου φρουρείται από την πόρτα με κωδικό. Διαμέρισμα μπροστινή πόρτα είναι διπλό - ένα μέρος από μέταλλο και η άλλη είναι ξύλινα. Η πόρτα έχει 2 κλειδαριές για την ασφάλειά σας. Διαμέρισμα αποτελείται από 2 ξεχωριστά δωμάτια. Στο σαλόνι υπάρχει ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ-κρεβάτι (180x220cm) με πολυθρόνα, τραπεζάκι του καφέ, τηλεόραση με συσκευή εγγραφής βίντεο και τηλέφωνο. Από το σαλόνι μπορείτε να εισάγετε στο μπαλκόνι. Υπνοδωμάτιο έχει ένα queen-size κρεβάτι (160x200cm), πόρτες καθρέφτης ντουλάπα και μπουντουάρ με καθρέφτη. Το μπάνιο διαθέτει μια μεγάλη μπανιέρα με ενσωματωμένο ντους, νιπτήρα με καθρέφτη, WC τηγάνι και πλυντήριο ρούχων. Ανοιχτή κουζίνα εξ ολοκλήρου εξοπλισμένα με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, ηλεκτρικό βραστήρα, επιτραπέζια σκεύη, τραπέζι με 6 κόπρανα. Υπάρχει ένα ευρύχωρο ανοιχτό χώρο στάθμευσης στην αυλή. Όπως διαμέρισμα βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο, το κτίριο φωτίζεται από το δρόμο, ότι ο λόγος για όλα τα παράθυρα στο διαμέρισμά έχουν παντζούρια με κουρτίνες. Το δάπεδο είναι ξύλινο και το διαμέρισμα είναι πολύ άνετο, ζεστό και φως.
Τοποθεσία
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο του Μινσκ. Το κτήριο προστατεύεται από την κυβέρνηση ως ιστορικό διατηρητέο ​​μνημείο. Πολύ βολικό σύνδεση των μεταφορών με γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ - οι στάσεις είναι κυριολεκτικά κάτω από το κτίριο. Ένα μικρό παντοπωλείο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 150 μέτρα μακριά από το κέντρο της πόλης Nemiga κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά, ρούχα, φαγητό και ποτό, έχουν ένα σνακ, να αλλάξετε τα χρήματά σας και ούτω καθεξής. 300 μέτρα μακριά από το Δημοτικό Συμβούλιο, Κεντρική Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι της Δημοκρατίας, το Μουσείο Ιστορίας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και το Παλάτι των Συνδικάτων. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα πλησιέστερα κεντρικό μανάβικο και την κατάσταση πολυκατάστημα όπου μπορείτε να ανταλλάξετε τα χρήματα και να κάνετε τις αγορές σας. 50 μέτρα μακριά από το παλαιότερο Πυροσβεστικού Σταθμού που είναι τώρα ένα μουσείο. 7 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης «Troickoe Predmestie». Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να βρείτε το ξενοδοχείο "Μινσκ", κεντρικό ταχυδρομείο, McDonalds και Belavia γραφείου. Όλα γύρω μπορείτε να βρείτε πολλές καφετέριες, μπαρ, fast-τρόφιμα και τα εστιατόρια με Λευκορωσίας cousine.
δημόσιες μεταφορές
Λεωφορείο: 23,24,38,50,57,63,65,73
Τρόλεϊ: 9,12,13,14,21,29,39,40,46,53,56,57
Ο σταθμός του μετρό: «Nemiga» (Avtozavodskaya γραμμή).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB